400 g kylling skæres i tynde strimler

Marinade til kylling:

3 spsk olivenolie,4 spsk soja, saften af en lille halv lime (evt. lidt reven skal) eller citron
2 tsk tør sherry (kan undlades), 2 fed hvidløg presses i, 2 spsk karry, styrke alt efter smag
cayennepeber og / eller stødt/tørret chili eller samboolet, 2 tsk sirup eller sukker,lidt peber
Kødet trækker i marinaden i mindst 2 timer og gerne i et døgn

Yderligere ingredienser:

1 lille løg, 1 peberfrugt, 1 gulerod, 1-2 store chili, chili renses og skæres i tynde ringe
lidt hvidkål og / eller det hvide fra kinakål, bønnespirer
evt. bambusskud, broccoli, sukkerærter eller andet grønt man kan lide
Eller man kan nøjes med løg og erstatte de resterende grøntsager med wokblanding
Alle ingredienser skæres i små stave

Sovs:
Eventuel overskydende marinade tilsættes presset lime, ½-1 dl vand, 3-4 spsk soja, og 4 spsk kokosmælk (kan undlades)

Kødet brunes i olie i en meget varm wok og tages op af gryden igen. Herefter svitses chili et par min. Derefter tilsættes gulerod, hvidkål og løg og det står et par min. De resterende grøntsager tilsættes og efter et par min. kødet ligeså. Står yderligere et par min. og er derefter serveringsklart.

Serveres med basmati- eller jasminris