3 løg hakkes almindeligt, 1-2 gulerødder rives groft
1-2 røde peberfrugter i tern, 5-6 fed hvidløg
1-8 røde el. grønne chili hakkes fint, 2 dl rødvin
2 dåser hakket ell. flåede tomater, 1 spsk spidskommen
1 knivspids kanel, 2-3 laurbærblade, 1 lille tsk karry
2 spsk grahams malaysa, 7 enebær knuses i en morter
2 tsk sukker, 1-2 dåser bønner i vand (kidneybønner)
4
00-500 g hakket lam, peber og salt, evt. grønsags bouillonterning i stedet for salt

Svits chilien i en varm gryde med olie indtil du begynder at hoste. Kom derefter løgene i og svits til de er klare. Kom det hakkede lammekød i gryden, og brun det. Kom derefter presset hvidløg, spidskommen, kanel, 2 spsk grahams malaysa, og de knuste enebær i. Rør grundigt rundt i ca.1 minut, kom så peberfrugterne i og rør yderligere i et par minutter indtil de bliver bløde. Kom de revne gulerødder i og tilsæt 2 dl rødvin, laurbærbladene, perber og salt eller bouillonterninger og lad det simre et par minutter. Kom derefter tomaterne i og lad det kog 1- 1 1/2 time. Smag til med salt og læg derefter de afdryppede bønner i. Lad det koge yderligere 5 minutter.

Serveres med flutes og salat , evt. fetaost og oliven