3 løg hakkes almindeligt.
1-2 gulerødder rives groft
1-2 røde peberfrugter i tern, 5-6 fed hvidløg
1-8 røde ell. grønne chili hakkes fint, 2 dl rødvin
2 dåser hakket ell. flåede tomater, 1 spsk spidskommen
1 spsk oregano, 2-3 laurbærblade, 1 lille tsk karry
2 tsk sukker, 1-2 dåser bønner i vand (kidneybønner)
300-400 g oksefars, peber og salt. Evt. kan grønsagsbouillon erstatte salt
Svits chilien i en varm gryde med olie til du begynder at hoste. Kom derefter løg i og svits til de er klare. Hakket oksekød tilsættes og brunes . Kom derefter peberfrugten, presset hvidløg, spidskommen, og oregano i retten. Rør grundigt rundt i ca.1 minut. Revne gulerødder tilsættes og rødvin hældes i . Laurbærbladene, peper og salt eller bouillonterninger . Lad det simre et par minutter.
Kom derefter tomaterne i og lad det kog 1-1 1/2 time og smag til med salt. Put derefter de afdryppede bønner i og lad det koge yderligere 5 minutter.

Serveres med flutes og salat og evt. fetaost og oliven